10.12.2013

awesommmnnnness at it best

Juuu hyviä päiviä :3 Tosiaan taidettiin tuossa toissapäivänä olla BMTH JA PTV:N KEIKALLA!! Joo sanotaanko et kokemuksena se oli kyl iha vitun pelottava ja hullu mut kuiteski oudol taval paras XD Seura oli kyl mahtavaaa, 9h ei ees tuntunnu missää. Oli iha vitun kylmä vaa koko aika mut pikkuvikoja XD Itte keikka niitte esiintyjien kohalta vitun bueno mut ihmiset oli kyl aika perseest. Meinasin kuolla hapenpuutteeseen ja vedenhukkaa joka ei kyl tuntunnu karmee kivalta. Mut iha super siistii et kuulin King for a dayn livenä :33 Oli nii jeba vaik meinasin pökrää. Mut parin pitin ja wall of deathin läpi ku meni nii pääs paikkaa mis sai happee XD Oli kyl aika mielenkiintosta. JA KYLLÄ MINULLAKIN ON ALL TIME LOWIN LIPPU!!!!! voi ei niin jeeesss. 

Eilinen oli jotain niin mahtavaa. En muista siit paljon paskaakaan XD Olin niin väsynny ja loppujen lopuks menin puol seittemä nukkuu XDDD 12,5h yöunet oli kyl aika jebat. Ja sit oli tänää viel vika koe jost saattaa tulla joku 7 XDD En jaksannu panostaa siihenn.. Nyt alkaa sitte vikat 1,5 viikkoo koulus ja luulis sen menevän aika nopeesti. 

Voisin täst mennä kattoo telkkaa ja elämään rentoa elämää. AINII VATSALIHAKSET! No teen ne sitte nyt XD Joten 45 sivuvatsalihasta ja 60 perus ja 30 ylävatsalihast. Ihania lukuja! Mut nyt MOIKKELIS!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti