23.4.2014

I'm running free yeah

Mahataudin voittaneen ja kuopaneenna voin sanoa, että ai perkule et on ollu mukavaa vaa löhöö himas (pieniä taudin tuomia miinuksia lukuun ottamatta) ja tehä asioita, joita ei yksinkertasesti oo voinu tehä terveenä. Esim. kattoo a7x live esiintyminen, pelaaa AC4 uudestaa, pelaa need 4 speedii, tutustuu uusii bändeihi ja vaikka kaikkee muuta. Eka kerta ku olin kipeen pois koulust.

Mut juu mun loput synttäritki meni mukavasti. Ei valittamista ;) Launtaina oli kyllä aika relaxing loppujen lopuks. Sit kärsittii taas viikko koulussa. Onneks kuiteski tuli pääsiäinen. Mentii siskon mökille ja paljuiltii. Se oli kyllä elämää se. Kattella tähtiä ja tuntea ittensä nii mitättömäks. Väliäkös sillä. Hienoi ne oli. 

Joo ja vähä yhteisempää asiaa näin lopuks, muokattii tosiaan tätä ulkoasuu. Nyt taas voidaa elää hetki tällä. Mut mun postailu on todellaki jääny aika säännölllisen epäsäännölisen vähäiseksi. Osasyynä on toi koulu ja sen tuoma kaikki stressi. Menee energia stressaaessa. No kuukaus kestettävä. Kyl tähä pystytää. 

Ja sitte pitää viel mainita, että mulla on tulossa aika kevyesti matkoja kuluvalle vuodelle :D Ekana Kreikka alle pari kk päästä, sitte Ranska syssyllä ja lopuksi FLORIDA BITCHES siellä hengaillaan sitte joulu ja uusvuos. Pari viikkoo :3 Ahh näitä ootellessa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti