1.6.2014

You know my name

Heippa hei jälleen! 
Se ois sitte peruskoulu ohi ja fiilis on mitä mahtavin. Ei enää niitä samoja naamoja, samaa koulua ja sitä pakkopullan syöttämistä. Nyt alkaa vapautuminen. Keskiarvoksi tulikin 8.6, eli oon kokoaika nostannu sitä. On se ala-asteesta melkein numeron noussut. Olen tyytyväinen.

Katti otti ja lähti siis Ranskaan. Tulee tiistaina. Sil on varmaa kivaa siellä :D Itte olin eilen viettämässä päättäreitä Ellan kanssa kahdestaan aluksi, katottiin leffoi ja ostettii mässyy. Lauraki liitty seuraa illalla. Muutaman miedon jälkeen oli hyvä mennä nukkumaan yheltä. 11h unta palloon ja kotiin. Nyt oon vaan Leiponnu kakkui kakkukesteille. Orvokkimarenkikakku <3

Mutta viime viikosta vähän enemmän. Tiistaina oli ysigaala/ysienlounas. Pukeuduttiin hyvin ja otettin kuvia ja syötiin. Illalla mul oli kuoroesitys, joka meni suht nappiin.



Keskiviikkona oli sitten pientenpäivä, sain nauskilta halin ja pääsin selittelee lavalle lahjoista vauvan vaatteissa. Tästä ei kuitenkaa ole kuvia, koska unohtu kamera kotiin. Oli hyvä päivä.

Torstaina oli kuoroesityksii huimat 2 ja päivä lähinnä meni niissä tunnelmissa. Kattiki piipahti käymään.

Perjantaista ei karmeesti oo muistikuvaa, en kai tehny mitää validii. Pinja tuli yöks, et se vois aamul laittaa mun hiukset.

Eilen sitte todistukset ja ruusut kouraan ja hus pois peruskoulusta. En oo vielkää älynny et se on ohi mut eiköhä se viimestää ku menee hykii ;P Mentii mummin ja äitin kaa kahvilla käymää ja sitte menin mäkkäriin Katin kaa sen viimeiselle aterialle ennen Ranskaa :D Pelleiltii kaikella herkullisella ja lauleltii aika paljonkin :D Sitte lähin Ellalle ja loput tiiätteki jo. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti